10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un taximetrist a fost rănit într-un accident de circulaţie, în apropierea centrului comercial Sucpi

Craiova: Un taximetrist a fost rănit într-un accident de circulaţie, în apropierea centrului comercial Sucpi

Un taximetrist de 58 de ani a fost rănit în timpul unui accident de circulaţie produs în urmă cu puţin timp, la intrarea în centrul comercial Sucpi din municipiul Craiova.

Potrivit poliţistilor din cadrul IPJ Dolj, accidentul s-a produs în apropierea intrării dinspre bulevardul Decebal a centrului comercial, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt. Din primele cercetări s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani din Craiova, care se afla la volanul unui Opel Corsa, în faţa centrului comercial Sucpi a lovit şi accidentat un taximetrist de 58 de ani. Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Pe de o parte, şoferul susţine că taximetristul a încercat să traverseze neregulamentar strada, iar victima accidentului susţine că stătea lângă taxiul staţionat atunci când a fost acroşat de maşina condusă de tânărul de 22 de ani.


Editor: Anca Dumtraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS