Acasă Local Gorj Bursa locurilor de muncă pentru Spania are loc la Târgu Jiu

Bursa locurilor de muncă pentru Spania are loc la Târgu Jiu

-

Bursa locurilor de muncă pentru angajare în Spania va avea loc la Târgu Jiu. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, organizează la Târgu Jiu, în perioada 28 – 29 ianuarie, o bursă a locurilor de muncă pentru 800 de locuri de muncă vacante în Spania. Ofertele sunt destinate lucrătorilor în agricultură, respectiv culegătoare de căpşune, iar locurile de muncă sunt oferite de SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL. „Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 39,48 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de un euro pe zi. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Data estimată de angajare este 15.02.2015. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din Târgu Jiu, strada Dumitru Petrescu numărul 1“, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al AJOFM Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.