26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Programul filmelor la Cinema Colours Craiova

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova

-

(Foto: cinemagia.ro)
(Foto: cinemagia.ro)

Cinema Colours Craiova aduce şi în acest an cele mai noi şi populare filme. Vă prezentăm în continuare ce producţii cinematografice rulează la Craiova până pe 8 ianuarie, precum şi programul proiecţiilor.

Seventh Son – Al şaptelea fiu
Regia: Sergey Bodrov
Cu: Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes,Antje Traue
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 100 minute

Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:00

Astérix: Le domaine des dieux – Asterix: Domeniul zeilor
Regia: Louis Clichy, Alexandre Astier
Cu: Alain Chabat, Laurent Lafitte
Gen film: Animaţie
Durata: 85 minute

Suntem în anul 50 a.C. şi întreaga Galie este ocupată de romani. Cel puţin aşa şi-ar dori Iulius Caesar, foarte iritat de faptul că un sătuc galez încă ţine piept invaziei. După ce forţa şi atacurile cu soldaţi câtă frunză şi câtă iarbă se dovedesc neputincioase în faţa vajnicilor gali, împăratul decide să schimbe tactica. Îl vor lăsa Astérix şi Obélix să-şi ducă planul la îndeplinire? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Dublat:
Vineri – Duminică: orele 10:20; 12:00
Luni – Joi: ora 12:00

Son of a Gun – Ucenic pentru crimă
Regia: Julius Avery
Cu: Tom Budge, Matt Nable, Ewan McGregor, Brenton Thwaites
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 108 minute

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR îşi va da seama curând că nu ar trebui să-şi lege viaţa de cea a mentorului său. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:30

Alt Love Building
Regia: Iulia Rugină
Cu: Dorian Boguta, Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol
Gen film: Comedie
Durata: 119 minute

Acţiunea filmului este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relații, Love Building. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un Love Building, de data acesta va fi altfel. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:40

Annie
Regia: Will Gluck
Cu: Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Gen film: Comedie, Dramă, Familie, Muzical
Durata: 118 minute

Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la premiul Oscar, joacă rolul lui Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – sfatuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica „orfană”. Stacks consideră că este îngerul ei păzitor, dar firea pozitivă a lui Annie şi încrederea sa în ziua de mâine ar putea să schimbe rolurile lor exact pe dos. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 12:20

Night at the Museum: Secret of the Tomb – O noapte la muzeu: Secretul Faraonului
Regia: Shawn Levy
Cu: Ben Stiller, Robin Williams
Gen film: Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 97 minute

Pregătiţi-vă pentru cea mai sălbatică şi plină de aventuri Noapte la Muzeu din câte au fost, cu Larry Daley (Ben Stiller) călătorind în jurul pământului, unind personajele favorite cu altele noi şi îmbarcându-se într-o căutare epică pentru a salva magia înainte de a dispărea pentru totdeauna. Când exponatele Muzeului de Istorie Naturala din New York, care prind viață în timpul nopţii, încep să se comporte ciudat, Larry, nou-promovat ca director de operațiuni pe timp de noapte la Muzeu, trebuie să afle care este cauza. Tableta, care aduce la viaţă creaturile în mod magic, a început să putrezească și singura modalitate de a remedia acest lucru poate fi la Muzeul Britanic . Larry, care va face orice pentru a-şi salva „familia” din muzeu, împreună cu fiul său Nick și exponatele muzeului, călătoresc de la New York la Londra, unde trebuie să descopere secretul tabletei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:30

Dumb and Dumber to – Mai tăntălău, mai gogoman
Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Cu: Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden,Kathlene Huslin
Gen film: Comedie
Durata: 109 minute

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:00

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D – Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri
Regia: Peter Jackson
Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durata: 144 minute

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: orele 13:40; 16:20; 21:00; 23:40
Duminică – Joi: orele 13:40; 16:20; 21:00

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.