Nici un ofertant nu a părut interesat să realizeze sufrageria de sub pasajul suprateran, dorință a municipalității care a fost făcută publică în luna iunie 2014. Licitația pentru investiția estimată de Primăria Craiova la 100.000 de euro fără TVA (447.995,01 lei fără TVA) a fost anulată pentru că nici o societate nu s-a înscris pentru realizarea acestei lucrări.
Destul de controversată mai ales în rândul consilierilor locali de opoziție, lucrarea presupunea realizarea unui spațiu de petrecere a timpului liber sub pasajul suprateran, care să includă montarea de mobilier urban, montarea de pardoseli interactive, holograme 3D și 2D, ecrane info-touch și proiecție video tip „cinema“. În caietul de sarcini, în zonă erau sugerate activități precum skateboardingul sau mersul pe bicicletă, cinematograful în aer liber, expozițiile temporare, dansul, teatrul experimental etc.

Anca UNGURENUŞ
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.