Acasă Local Jandarmii olteni asigură ordinea publică la "Botezul Cailor" de la Brâncoveni şi...

Jandarmii olteni asigură ordinea publică la „Botezul Cailor” de la Brâncoveni şi Slătioara

-

Efective din cadrul Jandarmeriei Olt vor asigura mâine ordinea publică la Mânăstirea Brâncoveni şi în localitatea Slătioara unde se organizează „Botezul Cailor”, cu ocazia sărbătoririi Bobotezei.
Pentru asigurarea ordinii publice şi prevenirea oricăror evenimente care ar putea perturba buna desfăşurare a procesiunii religioase de la Mânăstirea Brâncoveni, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică a participanţilor, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor asigura măsurile de ordine în timpul venirii şi plecării enoriaşilor la sau de la lăcaşul de cult, cât şi în timpul desfăşurării slujbei religioase.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmi aflate în misiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunţat puţin după miezul nopţii trecute. Locomotiva, care a luat foc...