Acasă Local Jandarmii olteni asigură ordinea publică la "Botezul Cailor" de la Brâncoveni şi...

Jandarmii olteni asigură ordinea publică la „Botezul Cailor” de la Brâncoveni şi Slătioara

-

Efective din cadrul Jandarmeriei Olt vor asigura mâine ordinea publică la Mânăstirea Brâncoveni şi în localitatea Slătioara unde se organizează „Botezul Cailor”, cu ocazia sărbătoririi Bobotezei.
Pentru asigurarea ordinii publice şi prevenirea oricăror evenimente care ar putea perturba buna desfăşurare a procesiunii religioase de la Mânăstirea Brâncoveni, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică a participanţilor, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor asigura măsurile de ordine în timpul venirii şi plecării enoriaşilor la sau de la lăcaşul de cult, cât şi în timpul desfăşurării slujbei religioase.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmi aflate în misiune.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.