Acasă Local Gorj Gorj: Zăpadă viscolită în Defileul Jiului şi la Rânca

Gorj: Zăpadă viscolită în Defileul Jiului şi la Rânca

-

În acest momenz, vântul suflă cu putere în două zone ale judeţului Gorj şi viscoleşte zăpada de pe carosabil. Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, probleme sunt pe DN 66 km 113+000 – km 126+000 Lainici/GJ – Petroşani/HD zăpadă viscolită 2 – 3 centimetri şi pe DN 67C km 25+000 – km 34+800 Novaci – Rânca/ GJ zăpadă viscolită 1 – 3 centimetri.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.