Acasă Local Gorj Gorj: Dosar penal pentru că au furat porumb lăsat necules

Gorj: Dosar penal pentru că au furat porumb lăsat necules

-

Trei tineri din Bălești, judeţul Gorj, s-au ales cu dosar penal după ce i-au furat porumbii unui vecin, care nu s-a grăbit să-i recolteze. Polițiștii i-au prins în flagrant  pe cei trei bărbaţi și efectuează cercetări pentru a stabili dacă tot ei au păgubit și alți proprietari de culturi agricole din localitate. La nivelul postului local de poliţie au existat mai multe sesizări în acest sens.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.