15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au încercat să ascundă un accident însă s-au ales cu dosare penale

Dolj: Au încercat să ascundă un accident însă s-au ales cu dosare penale

Un tânăr de 23 de ani, din Ţuglui, judeţul Dolj, în timp ce conducea azi noapte un autoturism, proprietate personală, în dreptul unui  imobilul pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a lovit un autoturism care se afla parcat pe partea dreaptă a drumului, după care a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în şanţul de scurgere a apelor pluviale din partea stângă.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 28 de ani, din aceeaşi localitate, pasageră în autoturismul condus de acesta.
După producerea accidentului, persoana vătămată a fost transportată la Urgenţa Spitalului nr. 1 Craiova, fiind înregistrată în evidenţele unităţii în aceeaşi zi, la ora 3.20, unde a precizat că leziunile au fost produse ca urmare a căderii pe gheaţă, însă în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit situaţia de fapt, iar pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală şi pe numele tinerei pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS