Acasă Local CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile

CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile

-

Lotul echipei CS Universitatea Craiova s-a reunit astăzi. ” Alb-albaștrii” au efectuat primele mișcări din 2015 la Complexul Sportiv „Popeci”. Sub comanda antrenorului Emil Săndoi și a directorului tehnic, Sorin Cârțu, s-au prezentat 21 de jucători, printre care și noile achiziții Andrei Dumitraș şi Marius Briceag.
De la reunire au lipsit jucătorii străini, Brandan, Acka și Madson, aceștia urmând să se alăture lotului alb-albastru miercuri dimineață. Africanii Kay și Nuno Rocha sunt angrenați cu naționala Insulelor Capului Verde la Cupa Africii pe Națiuni. Sorin Cârțu spune că pe umerii jucătorilor va apăsa acum o presiune mai mare decât în turul campionatului.
Pe lista absenților de la reunire și-au trecut numele și Ovidiu Dănănae și Gabriel Velcovici, conducerea clubului dorind să rezilieze contractele cu ambii. Până acum, nu s-a comunicat însă nimic oficial în acest sens.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.