Acasă Local Dolj Craiova: A accidentat o persoană şi a plecat de la locul faptei

Craiova: A accidentat o persoană şi a plecat de la locul faptei

-

Un craiovean de 57 de ani a provocat ieri după amiază un accident rutier pe Calea Severinului, după care a plecat de la locul faptei. Bărbatul în momentul în care s-a pus în mişcare cu o autoutilitară a acroşat un alt autoturism staţionat şi a accidentat uşor o femeie de 55 de ani, din Craiova, care se afla lângă cel de-al doilea autoturism.  Conducătorul auto a fost identificat ulterior de poliţişti, care au întocmit pe numele craioveanului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor constituie infracţiune distinctă şi se pedepseşte cu înshisoare de la 2 la 7 ani, astfel conducătorul auto nu face altceva decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.