18.1 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj CAS Gorj are buget pe trei luni

CAS Gorj are buget pe trei luni

-

Casa de Asigurări de Sănătate Gorj are asigurat bugetul până în luna martie. Suma totală alocată prin ordinul Ministerului Sănătăţii şi al CNAS este de aproximativ 57 de milioane de lei, din care jumătate ajunge la unităţile sanitare cu paturi. Sumele de bani pe care CJAS le poate pune astfel la dispoziţia spitalelor şi ambulatoriului sunt prinse în bugetul stabilit pentru trimestrul l, adică perioada ianuarie-martie şi este în cuantum de 57 de milioane de lei. Serviciile medicale în unităţi sanitare cu paturi primesc 25,6 milioane lei.


Editor: Anca Dumitraşcu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.