12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat a fost prins cu o armă şi mai multă muniţie deţinute ilegal

Dolj: Un bărbat a fost prins cu o armă şi mai multă muniţie deţinute ilegal

În cursul zilei de ieri, 3 ianuarie, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea şi ai Secţiei 14 Poliţiei Rurale Bîrca au organizat şi executat o acţiune pe linie de poliţie rutieră, pe DJ561, în localitatea Bârca, iar în cadrul acestei acţiuni a fost oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus de P. Mihaela, de 28 de ani, din comuna Sălcuţa, judeţul Dolj. În acelaşi autoturism se afla şi P. Remus, de 32 ani, din aceeaşi comună, care avea asupra sa un revolver, calibru 4,5 mm şi 466 diaboluri metalice.
Arma a fost ridicată în vederea cercetărilor de către poliţişti, totodată stabilindu-se faptul că pistolul este neletal, cu aer comprimat din categoria celor supuse autorizării, dar P. Remus îl deţinea în mod ilegal.
În continuarea cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că pistolul a fost introdus în ţară în mod ilegal de către R. Sorin, din comuna Vârvoru de Jos, judeţul Dolj.
Poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pe numele lui P. Remus sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme din categoria celor supuse autorizării, iar în sarcina lui R. Sorin a fost reţinută infracţiunea de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS