Acasă Local Dolj Craiova: Un autoturism a luat foc pe strada Popova

Craiova: Un autoturism a luat foc pe strada Popova

-

În cursul zilei de ieri, la ora 16.30, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoturismul proprietatea cetăţeanului Alexandru Valentin C., pe strada POpova din municipiul Craiova.
La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la bordul autoturismului cu posibilitate de propagare la restul mașinii.
Din cauza unui scurtcircuit electric (conductor electric defect) a ars bordul autoturismului în proporţie de 50%.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...