Acasă Local Dolj Craiova: Prins cu aproape 100 km/h pe Calea Bucureşti

Craiova: Prins cu aproape 100 km/h pe Calea Bucureşti

-

Efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat ieri, o acţiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză, totodată acţionându-se şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa purtării centurii de siguranţă.
În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost verificate în trafic peste 140 autovehicule, iar 160 de persoane au fost legitimate. Poliţiştii rutieri au constatat 80 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 5400 lei, dintre care 41 pentru viteză, iar alte 19 pentru nepurtarea centurii de siguranţă.
Unul dintre şoferii sancţionaţi de Ppliţiştii craioveni a fost T.Ion, de 54 ani, din Craiova, care a fost prins în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti din municipiul Craiova, cu viteza de 94 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.