serban
O adolescentă din oraşul Segarcea, judeţul Dolj, este căutată de poliţişti după ce familia a anunţat că fata a plecat la şcoală pe 15 decembrie şi nu s-a mai întors acasă. Tânăra se numeşte Georgeta-Mirela Şerban, are 16 ani şi următoarele semnalmente: înălţime de 1,60 – 1,65 m, greutate 50-55 kg, constituţie astenică, păr negru, la nivelul umerilor, cchi căprui, fără alte semne particulare. În ziua în care a plecat era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pulover de culoare roz, pantaloni din blugi, de culoare albastră. Se pare că minora ar fi plecat împreună cu un bărbat de 24 de ani din Băileşti, cu care ar avea o relaţie de prietenie. Minora a mai plecat de la domiciliu, în repetate rânduri, în cursul anului trecut, revenind ulterior.

Poliţiştii doljeni au demarat cercetările şi investigaţiile, Georgeta-Mirela Şerban fiind pusă în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minora dispărută sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.