20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Minoră din Segarcea dată dispărută, căutată de poliţişti

Dolj: Minoră din Segarcea dată dispărută, căutată de poliţişti

serban
O adolescentă din oraşul Segarcea, judeţul Dolj, este căutată de poliţişti după ce familia a anunţat că fata a plecat la şcoală pe 15 decembrie şi nu s-a mai întors acasă. Tânăra se numeşte Georgeta-Mirela Şerban, are 16 ani şi următoarele semnalmente: înălţime de 1,60 – 1,65 m, greutate 50-55 kg, constituţie astenică, păr negru, la nivelul umerilor, cchi căprui, fără alte semne particulare. În ziua în care a plecat era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pulover de culoare roz, pantaloni din blugi, de culoare albastră. Se pare că minora ar fi plecat împreună cu un bărbat de 24 de ani din Băileşti, cu care ar avea o relaţie de prietenie. Minora a mai plecat de la domiciliu, în repetate rânduri, în cursul anului trecut, revenind ulterior.

Poliţiştii doljeni au demarat cercetările şi investigaţiile, Georgeta-Mirela Şerban fiind pusă în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minora dispărută sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...