10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Mehedinţi: Bărbat rănit într-un accident în lanţ pe DN 56 A

Mehedinţi: Bărbat rănit într-un accident în lanţ pe DN 56 A

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost rănit într-un accident produs astăzi pe DN 56 A, între Drobeta Turnu Severin şi Calafat, la ieşirea din localitatea mehedinţeană Şimian, în care au fost implicate două autoturisme, un TIR şi un autocar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, cele patru autovehicule, două autoturisme, un TIR şi un autocar cu persoane, se deplasau în aceeaşi direcţie,  Drobeta Turnu Severin – Calafat, când, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare, din cauza ceţii, şoferul autobuzului a lovit un autoturism care la rândul său, a ricoşat într-un altul aflat în faţă, acesta din urmă lovind TIR-ul care se deplasa în aceeaşi direcţie.

În urma impactului, un bărbat, de 64 de ani, a fost rănit şi transportat în stare de şoc la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

În autobuzul care efectua curse regulate pe direcţia Drobeta Turnu Severin – Devesel se aflau zece persoane, care nu au fost rănite, potrivit poliţiştilor.

Pe durata desfăşurării cercetărilor, în zona producerii accidentului circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...