17.1 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: "Citim la Tradem!", la Casa de Cultură "Traian Demetrescu"

Craiova: „Citim la Tradem!”, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

cartebun
Cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului „Citim la Tradem!” se va derula luni, 15 noiembrie, ora 18.00, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Galeria Vollard. Scopul proiectului este promovarea lecturii şi a discuţiilor libere, pornind de la subiectul unei cărţi. Întâlnirile vor fi lunare şi, în cadrul lor se propune o carte al cărei subiect va fi dezbătut de cinci persoane pasionate de lectură. Cartea şi editura parteneră în cadrul acestui proiect sunt anunţate cu o lună înainte de întâlnirile-dezbatere, iar primele cinci persoane înscrise pentru cartea propusă vor fi şi cele care vor dezbate subiectul cărţii.

Cărţile propuse pentru dezbaterea de luni sunt „Divan (Poeme persane)” – Al-Hallāğ, „Sufism şi poezie mistică în Persia” – Viorel Olaru, „Şamanizii şi poezia neopersană” şi sunt asigurate de Editura Herald din Bucureşti. Cărţile vor fi dăruite cititorilor implicaţi în lectura-dezbatere. Intrarea publicului la acest eveniment este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...