Acasă Local Dolj Craiova: "Citim la Tradem!", la Casa de Cultură "Traian Demetrescu"

Craiova: „Citim la Tradem!”, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

-

cartebun
Cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului „Citim la Tradem!” se va derula luni, 15 noiembrie, ora 18.00, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Galeria Vollard. Scopul proiectului este promovarea lecturii şi a discuţiilor libere, pornind de la subiectul unei cărţi. Întâlnirile vor fi lunare şi, în cadrul lor se propune o carte al cărei subiect va fi dezbătut de cinci persoane pasionate de lectură. Cartea şi editura parteneră în cadrul acestui proiect sunt anunţate cu o lună înainte de întâlnirile-dezbatere, iar primele cinci persoane înscrise pentru cartea propusă vor fi şi cele care vor dezbate subiectul cărţii.

Cărţile propuse pentru dezbaterea de luni sunt „Divan (Poeme persane)” – Al-Hallāğ, „Sufism şi poezie mistică în Persia” – Viorel Olaru, „Şamanizii şi poezia neopersană” şi sunt asigurate de Editura Herald din Bucureşti. Cărţile vor fi dăruite cititorilor implicaţi în lectura-dezbatere. Intrarea publicului la acest eveniment este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.