16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziții la hoții de combustibil

Percheziții la hoții de combustibil

Polițiștii doljeni au descins ieri-dimineață la mai mulți suspecți, una dintre percheziții fiind făcută pe strada Macului din Craiova (FOTO: GdS)
Polițiștii doljeni au descins ieri-dimineață la mai mulți suspecți, una dintre percheziții fiind făcută pe strada Macului din Craiova (FOTO: GdS)

Peste 200 de polițiști din Dolj, Olt, Mehedinți, Argeș și Dâmbovița, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au descins, luni dimineață, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile sau reşedinţele unor persoane suspectate că se ocupă cu furtul de combustibili. Oamenii legii au făcut 45 de percheziții, dintre care 19 în Craiova și în mai multe comune din judeţul Dolj (printre care se numără Amărăștii de Sus și Ghercești), 21 în Argeş, câte două în Mehedinţi şi Olt şi una în Dâmboviţa.
„Percheziţiile s-au desfăşurat la sediile unor societăţi comerciale, puncte de lucru ale acestora, precum şi la domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice şi urmăresc identificarea unor mijloace materiale de probă, documente sau bunuri ce au legătură cu faptele de furt calificat“, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că, în cursul anului 2014, mai multe persoane din cadrul unei firme care are ca obiect de activitate transportul de produse petroliere ar fi sustras şi valorificat însemnate cantităţi de carburant. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte suma de 100.000 de euro, păgubite fiind mai multe stații Peco la care societatea comercială în cauză livra combustibil. Polițiștii doljeni au mai precizat că suspecții vor fi aduși la audieri, la Craiova, iar mai multe informații despre acest caz vor fi făcute publice în cursul zilei de marți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS