Un bărbat de 73 de ani a fost rănit în urma unui accident de circulaţie produs în această seară pe strada George Enescu din Craiova, în zona Cimitirului Sineasca. Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, bătrânul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit de un autoturism marca Opel, condus de un doljean de 20 de ani din comuna Malu Mare, care circula dinspre Craioviţa Nouă către centru.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitatul de Urgenţă din Craiova pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii de la Rutieră fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.