Acasă Local Dolj Craiova: Doi minori, prinşi în timp ce furau dintr-o maşină de pe...

Craiova: Doi minori, prinşi în timp ce furau dintr-o maşină de pe strada Nicolae Bălcescu

-

Doi minori au fost prinşi de jandarmii doljeni în timp ce furat dintr-un autoturism aflat pe strada Nicolae Bălcescu din Craiova.

Miercuri, 05 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, în municipiul Craiova, au surprins în flagrant doi minori ce sustrăgeau bunuri dintr-un autoturism aflat pe strada Nicolae Bălcescu din Craiova.
Jandarmii au intervenit şi au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, constatând că se numesc M. F., de 12 ani din Craiova şi R. G., de 13 ani, din Băileşti, iar în urma verificărilor au constatat că tinerii reuşiseră să sustragă, prin forţarea portierei, un portmoneu, ce conţinea o sumă de bani şi un card bancar, dintr-un autoturism Skoda Octavia.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cei doi tineri au fost conduşi la Secția 1 Poliție Craiova și au fost predaţi, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor.
Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză a fost identificat şi proprietarul autoturismului căruia i-au fost restituite bunurile sustrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

Locatara care terorizeazā blocul

Teroare într-un bloc din cartierul craiovean Rovine. O locatară cu posibile probleme psihice a lăsat două luni aragazul aprins şi a plecat...