6.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi: Maşină incendiată în Drobeta Turnu Severin

Mehedinţi: Maşină incendiată în Drobeta Turnu Severin

-

O maşină a luat foc, noapte trecută, în Drobeta Turnu Severin,  iar cauza incendiului pare să fie aprinderea intenţionată.

Pompierii din cadrul I.S.U. „Drobeta” au intervenit noaptea trecută, la ora 00.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aflat pe strada Transilvaniei, din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă, care a intervenit imediat pentru stingerea incendiului. Autoturismul a fost cuprins de flăcări în proporţie de aproximativ 90%. După stingerea incendiului şi în urma cercetărilor efectuate de pompieri, s-a stabilit drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incendiul, dar şi cine este vinovat pentru distrugerea maşinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...