6.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Unităţi de învăţământ amendate de ISU

Gorj: Unităţi de învăţământ amendate de ISU

-

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj a aplicat, până în prezent, trei amenzi şi 200 de avertismente ca urmare a neregulilor constatate pe parcursul controalelor efectuate în unităţile de învăţământ din judeţ, transmite Gorjeanul.

De la începutul anului şi până în prezent, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a efectuat 89 de controale în instituţiile de învăţământ din judeţ (universităţi, şcoli gimnaziale, şcoli primare, grădiniţe şi after-school-uri). În timpu controalelor, cadrele Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Gorj au descoperit mai multe nereguli sancţionate fie cu amenzi, fie cu avertismente. „Principalele nereguli constatate în urma celor 89 de controale efectuate la instituţiile de învăţământ din judeţ au fost folosirea instalaţiilor electrice cu improvizaţii şi neverificarea periodică a mijloacelor tehnice pentru stingerea incendiilor. O parte dintre neregulile constatate au fost remediate pe timpul controalelor; pentru restul au fost fixate termene de remediere. Pe timpul controalelor au fost aplicate trei sancţiuni în cuantum de 1.500 lei şi 200 de avertismente”, a precizat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...