Acasă Local Gărzi asigurate de doar doi medici, la secția de Cardiologie a Spitalului...

Gărzi asigurate de doar doi medici, la secția de Cardiologie a Spitalului Județean din Slatina

-

La secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Slatina gărzile sunt asigurate de doi medici,  în condiţiile în care în organigramă apar 10 medici cardiologi. Însă în momentul de faţă pe lângă cei doi cu normă întreagă mai este un medic, şeful clinicii,  care de trei săptămâni este în concediu, iar alţi doi lucrează cu jumătate de normă, potrivit digi24.ro.
Directorul spitalului cunoaşte situaţia şi ştie că ambii medici fac șapte gărzi în loc de 5 pe lună.
Au fost scoase la concurs posturi dar nu s-a prezentat nimeni până acum. Potrivit conducerii spitalului, există promisiuni că vin doi medici de la Craiova, dar până acum nu au ajuns.
Conducerea unităţii spune că va reuşi cu greu să asigure garda în lunile următoare, în condiţiile în care numai anul trecut în judeţul Olt s-au înregistrat peste 7.000 de îmbolnăviri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.