9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Târg al locurilor de muncă la Casa Tineretului

Mehedinţi: Târg al locurilor de muncă la Casa Tineretului

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Romania ( CNIPMMR ) organizează în perioada 30-31 octombrie 2014, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, un târg al locurilor de muncă, destinat şomerilor tineri şi persoanelor inactive. Târgul locurilor de muncă se deschide joi la ora 10.00, la Casa Tineretului şi este susţinut de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi.

„AJOFM Mehedinţi sprijină Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care este beneficiar al proiectului „Garanţii pentru tineri”, proiect pilot care se adresează tinerilor care nu au absolvit examenul de bacalaureat şi nu au un loc de muncă şi care este implementat în parteneriat  cu CNIPMMR -Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013”, se arată într-un comunicat de presă remis de AJOFM Mehedinţi.

Târgul judeţean al locurilor de muncă se organizează în vederea creşterii şanselor de ocupare a unui loc de munca a şomerilor tineri şi persoanelor inactive.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS