21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Casa Corpului Didactic Dolj organizează seminarul "Spune NU violenţei psihologice"

Craiova: Casa Corpului Didactic Dolj organizează seminarul „Spune NU violenţei psihologice”

Casa Corpului Didactic Dolj organizează marţi, 28 octombrie, la ora 9.30, la Colegiul Naţional „Elena Cuza” din Craiova, seminarul „Spune NU violenţei psihologice”.

Proiectul este cofinanţat de Comisia Europeană prin Programul de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii, Programul Sectorial Comenius – Parteneriate Comenius Regio în care Casa Corpului Didactic Dolj estecoordonator local.
La seminar vor participa: o echipă de profesori din cadrul Inspectoratului Şcolar din Regiunea Malatya – Turcia –parteneri în cadrul proiectului, elevi din liceele doljene, studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale de la Universitatea din Craiova, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale şi ai organizaţiilor şi asociaţiilor de profil din regiune care vor dezvolta idei pentru a lupta cu succes împotriva agresiunii psihice în orice tip de şcoală și în societate.

Parteneri ai acestui proeict sunt: Şcoala Gimnazială „Gh. Ţiţeica” Craiova, Asociaţia de Studii Socio – Economice, Şcoala Gimnazială „N. B. Locusteanu” Leu şi Universitatea din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS