13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Casa Corpului Didactic Dolj organizează seminarul "Spune NU violenţei psihologice"

Craiova: Casa Corpului Didactic Dolj organizează seminarul „Spune NU violenţei psihologice”

Casa Corpului Didactic Dolj organizează marţi, 28 octombrie, la ora 9.30, la Colegiul Naţional „Elena Cuza” din Craiova, seminarul „Spune NU violenţei psihologice”.

Proiectul este cofinanţat de Comisia Europeană prin Programul de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii, Programul Sectorial Comenius – Parteneriate Comenius Regio în care Casa Corpului Didactic Dolj estecoordonator local.
La seminar vor participa: o echipă de profesori din cadrul Inspectoratului Şcolar din Regiunea Malatya – Turcia –parteneri în cadrul proiectului, elevi din liceele doljene, studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale de la Universitatea din Craiova, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale şi ai organizaţiilor şi asociaţiilor de profil din regiune care vor dezvolta idei pentru a lupta cu succes împotriva agresiunii psihice în orice tip de şcoală și în societate.

Parteneri ai acestui proeict sunt: Şcoala Gimnazială „Gh. Ţiţeica” Craiova, Asociaţia de Studii Socio – Economice, Şcoala Gimnazială „N. B. Locusteanu” Leu şi Universitatea din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Vâlcea: 16 focare active de infecție cu SARS –CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că de la începutul pandemiei și până în prezent 1.919 cazuri de persoane au fost...

Mehedințeni prinși la volan sub influența alcoolului

Polițiștii din Drobeta Turnu Severin au depistat, azi noapte, un bărbat 38 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism,...

Program special la Evidența Persoanelor Dolj

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor(D.P.C.E.P.) Dolj şi Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor(S.P.C.L.E.P.) ce funcţionează  pe raza judeţului...