6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins după ce a furat mai multe motoare electrice

Dolj: Prins după ce a furat mai multe motoare electrice

Un bărbat a fost prins de poliţiştii oraşului Filiaşi, după ce a furat mai multe motoare electrice de la o societate comercială. Cu această ocazie, bărbatului i-a mai fost descoperit încă un furt comis cu o săptămână în urmă, în aceeaşi locaţie.

În data de 24.10.2014, în jurul orei 11:30, poliţiştii din Filiaşi au fost sesizaţi de către O. Eugen, din comuna Perişor, cu privire la faptul că, în perioada 22-24.10.2014, persoane necunoscute au sustras mai multe motoare electrice de la punctul de lucru al societăţii pe care o administrează, din oraşul Filiaşi.
În aceeaşi zi, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul furtului, stabilind că se numeşte N. Beniamin, în vârstă de 30 de ani, din Filiaşi, care prin forţarea sistemului de închidere-asigurare, a pătruns într-o hală a punctului de lucru al societăţii, de unde au sustras un număr de 7 motoare electrice defecte. Valoarea prejudiciului cauzat s-a ridicat la aproximativ 3.500 lei.
De asemenea, anchetatori au stabilit faptul că N. Beniamin, în noaptea de 20/21.10.2014, a sustras un calculator de la aceeaşi societate.
Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS