9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrimul mall în aer liber din Craiova și-a deschis porțile

Primul mall în aer liber din Craiova și-a deschis porțile

Ploaia și temperatura extrem de scăzută de azi nu i-a oprit pe craioveni să fie prezenți la ianugurarea primului mall în aer liber din Oltenia, Aliss Shopping City.

Cu aproximativ 100 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, sport, bijuterii şi accesorii, servicii, restaurante şi cafenele, într-un mix de branduri care să satisfacă toate gusturile, Aliss Shopping City va oferi tuturor clienţilor reduceri și promții, precum şi alte surprize, ce se vor prelungi pe toată durata toamnei.

Răzvan şi Dani vor fi prezenţi de la ora 14.00, pe scena Aliss Shopping City oferind câte zece vouchere pe oră, cu valori de până la 200 de lei, cu care fericiţii câştigători vor putea face cumpărături.

Inaugurarea mall-ului este marcată prin momente de spectacol cu trupe de Kangoo Jumps, cu personaje Disney, dar şi prin concertul formaţiei NO ANTIDOTE. Începând cu ora 19.00, Lora va susține un concert.

Aliss Shopping City vă aşteaptă pe strada Aristizza Romanescu, nr. 7, în centrul cartierului Craioviţa, cu intrare din zona Kaufland – bulevardul Tineretului şi din strada George Enescu, prin faţa Catedralei „Sf. Ioan Botezătorul“.

 


Editor: Anca Dumitrașcu

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS