Acasă Local Olt: Incendiu în gospodăria unei familii din Slatina

Olt: Incendiu în gospodăria unei familii din Slatina

-

P1040442

Pompierii de la Detașamentul Caracal au intervenit astăzi, în jurul orei 11.30, în municipiul Slatina, pe strada Salcâmului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexele dintr-o gospodărie.

Pompierii de la Detașamentul Slatina au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru stingere incendiului, unde au găsit în flăcări trei anexe gospodărești. Incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, deoarece existau materialelor combustibile în cele trei anexe, care favorizau dezvoltarea incendiului. Pompierii au acționat mai bine de o oră pentru stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia.

Focul a ars o magazie de lemne și circa 6 mc de material lemnos depozitat în aceasta și două anexe construite din lemn pe circa 25 de mp și bunurile aflate în interior ( unelte agricole și material lemnos ).

P1040452

În sprijin a fost solicitat și echipajul SMURD Slatina, pentru că soțul proprietarei, în vârstă de 74 de ani, a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost asistat medical la fața locului și nu a necesitat transport la spital. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spații deschise și lăsat nesupravegheat.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.