Acasă Local Dolj Craiova: "Să petrecem româneşte" cu Ansamblul Folcloric "Maria Tănase"

Craiova: „Să petrecem româneşte” cu Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

-

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” prezintă, miercuri, 15 octombrie 2014, de la ora 18.00, la Opera Romana Craiova, spectacolul „Să petrecem româneşte”.
Soliştii: Niculina Stoican, Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer si Liviu Dică, împreună cu orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” au pregătit surprize ce vor aduce căldura în sufletul craiovenilor.

Invitat la acest spectacol va fi Dinu Iancu Sălajanu.Spectacolul va fi prezentat de Alina Serban.

Biletele se găsesc la Agentia Operei Române Craiova. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Pentru pensionari, studenţi şi elevi preţul unui bilet este de 20 de lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.