15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUnul dintre tinerii prinşi cu heroină, arestat pentru 30 de zile

Unul dintre tinerii prinşi cu heroină, arestat pentru 30 de zile

Tribunalul Mehedinţi a dispus arestarea pentru 30 de zile a unuia dintre cei trei tineri prinşi în flagrant, luni seară, în timp ce încercau să vândă 901 grame de heroină unui polițist sub acoperire.

Este vorba de Alexandru Logofătu, în vârstă de 20 de ani, din Craiova pe numele căruia, Tribunalul Mehedinţi a emis aseară un mandat de arestare pentru 30 de zile.
Studentul la Teologie, prins şi el în flagrant, Daniel Ion Neacșu, de 23 de ani, din comuna Leu, a primit arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Pentru celălat craiovean implicat, Marinel Mandă, de 23 de ani, instanţa a dispus măsura contolului judiciar. În urma acestei măsuri judiciare, inculpatul Marinel-Gelu Mandă trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi şi libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa (Poliţia Municipiului Craiova), conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

De asemenea, controlul judiciar impune inculpatului Marinel Mandă să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; – să nu comunice direct sau indirect, pe nici o cale, cu inculpaţii Logofătu Alexandru-Christian şi Neacşu Ion-Daniel, cu colaboratorul sub acoperire sau cu alte persoane care au legătură cu prezenta cauză; – să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; – să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Hotărârea Tribunalului Mehedinţi poate fi contestată la Curtea de apel Craiova de cei trei inculpaţi cercetaţi pentru deţinere fără drept şi vânzare de droguri de mare risc.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS