9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGorj: O femeie din Bumbești-Jiu, însărcinată cu gemeni, a așteptat două ore o Ambulanță

Gorj: O femeie din Bumbești-Jiu, însărcinată cu gemeni, a așteptat două ore o Ambulanță

O femeie din Bumbeşti-Jiu, care este însărcinată cu gemeni şi avea probleme cu sarcina a fost nevoită să aştepte o Ambulanţă aproximativ două ore, transmite digi24.ro.

Femeia este însărcinată cu gemeni în luna a șaptea și avea sângerări și contracții. Medicii din Bumbeşti – Jiu au cerut ca o salvare de la spitalul din Târgu Jiu să vină să o preia pe pacientă, însă ambulanţa s-a lăsat aşteptată.
Directorul Serviciului de Ambulanță din Târgu-Jiu spune că a fost nevoie de două ore pentru ca o ambulanță să ajungă la Spitalul din Bumbești-Jiu tocmai pentru că medicul care a făcut solicitarea pentru mașina de ambulanță nu ar fi indicat spitalul unde era solicitată.
Medicul din Bumbeşti-Jiu a spus că toate documentele și toate indicațiile ar fi fost trimise corespunzător. Mai mult decât atât, medicul a mai adăugat că a fost nevoie  să sune de două ori pentru o ambulanță, iar la al doilea apel i s-ar fi spus că un medic refuză să preia acest caz.

În final, femeia de 26 de ani a ajuns în siguranță la spitalul din Craiova. Ea încă nu a născut și este ținută sub observația medicilor.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS