20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va fi pe 26 septembrie

Mehedinţi: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va fi pe 26 septembrie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi va organiza în data de 26 septembrie, în Drobeta Turnu Severin, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi (CRFPA), str Serpentina Roşiori nr 1 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Totodată, în funcţie de locurile de muncă ce vor fi depistate, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă pentru absolvenţi şi la punctele de lucru ale instituţiei noastre din municipiul Orşova, oraşele Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi comuna Cujmir. La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptaţi să participe atât absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ cît şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă .  
Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la acest târg de locuri de muncă din judeţul Mehedinţi . AJOFM Mehedinţi face cunoscut faptul că se subvenţionează locurilor de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, persoane cu dizabilităţi, persoane care mai au cel mult 5 ani până la pensie, pe diferite perioade de timp, pentru fiecare angajat primindu-se o sumă a cărei valoare este raportată la un indicator social de referinţă. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi . În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care sa acopere o gama cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă . Până la această dată, 22 dintre agenţii economici contactaţi şi-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de aceştia fiind de 84, în diferite domenii de activitate precum industrie uşoară, construcţii, comerţ, asigurări, alimentaţie publică, transporturi, diverse activităţi de prestări servicii .
În perioada următoare, până în data de 25 septembrie 2014, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă . Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi pot fi obţinute de la etajul 2, camera 30, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul acestei acţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS