15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Din cauza alcoolului şi a vitezei a ajuns cu maşina în pârâu

Dolj: Din cauza alcoolului şi a vitezei a ajuns cu maşina în pârâu

Două persoane au ajuns la spital ieri seară după ce au căzut cu maşina într-un pârâu aflat în apropierea drumului comunal 10, în afara localităţii doljene Orodel.
Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri, s-a stabilit faptul că Marian Ispas,  de 61 de ani, din Orodel, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism, iar într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a căzut în albia unui pârâu.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto  şi a pasagerei, de 59 de ani, aflată pe scaunul dreapta faţă  al autoturismului, care au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Băileşti pentru recoltarea de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS