14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat pentru un jaf la o sală de jocuri de noroc

Arestat pentru un jaf la o sală de jocuri de noroc

Un craiovean de 23 de ani a fost arestat preventiv vineri, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, după ce a intrat înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri de noroc din cartierul Valea Roșie, a rănit un angajat și a fugit cu suma de 865 de lei.
Polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați joi dimineață despre faptul că, în jurul orei 7.00, în Piața Eroilor din cartierul craiovean Valea Roșie, în incinta unei săli de jocuri de noroc cu program non-stop, angajatul Silviu Pârvan, de 25 de ani, din Craiova, a fost victima unei agresiuni și a fost transportat la Spitalul de Urgență.
În urma investigațiilor, polițiștii Secției 3 Craiova l-au identificat pe principalul suspect de comiterea agresiunii, acesta fiind Lucian Troacă, de 23 de ani, tot din Craiova. Oamenii legii au stabilit că tânărul a intrat în sala de jocuri în jurul orei 6.45 și l-a amenințat cu un cuțit pe Pârvan ca să-i dea banii din încasări. Pentru că Pârvan a refuzat, Troacă l-a tăiat la mâna stângă, a luat 865 de lei și a fugit. Nu a ajuns însă prea departe, pentru că în scurt timp a fost prins de polițiștii craioveni. Suspectul a fost audiat, după care a fost reținut pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe emise de procurori, iar vineri a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Judecătorii au acceptat propunerea anchetatorilor și au emis pe numele tânărului de 23 de ani un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la șapte ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS