20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnceperea anului şcolar aduce noi contracte de achiziţii de rechizite şcolare

Începerea anului şcolar aduce noi contracte de achiziţii de rechizite şcolare

Conform unui studiu făcut de Licitatia.ro, în primele 8 luni ale anului 2014 au fost cu 25% mai multe licitaţii de achiziţii produse de birotică şi rechizite şcolare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Creşterea numărului de licitaţii pe domeniul birotică pentru primele 8 luni ale anului acesta la 852 de licitaţii faţă de 677 de licitaţii anul trecut poate fi o oportunitate pentru firmele din acest sector. Cu toate că multe licitaţii de achiziţii de cărţi pentru anul şcolar 2014-2015 au fost contestate, iar atribuirea contractelor întârziate, achiziţiile anunţate de inspectoratele şcolare sunt foarte atractive. Spre exemplu, numai în luna august 2014 au fost anunţate 13 licitaţii de achiziţii rechizite şscolare cu o valoare estimată la 2.865.305 de lei.
Spre exemplu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a lansat o licitaţie de achiziţie rechizite şcolare pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial din judeţul Olt în valoarea estimată la 607.598 de lei. Licitaţia va avea loc în data de 15.10 2014.

Licitatia.ro este lider în domeniul monitorizării licitațiilor publice din România. Zilnic sunt atent monitorizate sute de licitaţii şi trimise pe domenii de activitate abonaţilor săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS