20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Neadaptarea vitezei la condiţiile meteo-rutiere, cauza accidentului produs ieri la Tatomireşti

Dolj: Neadaptarea vitezei la condiţiile meteo-rutiere, cauza accidentului produs ieri la Tatomireşti

Polițiștii de la Seviciul Rutier Dolj au stabilit care este cauza accidentului produs ieri în apropierea localității doljene Tatomireşti, în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un tir. Poliţiştii de la Rutieră spun că responsabil pentru accident a fost Marin Catană, şoferul unui autoturism Volkswagen Golf, care şi-a pierdut viaţa în urma impactului. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere (carosabil umed), a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un tir.

Constantin Piele, de 66 de ani, din Filiași, pasager în autoturismul BMW implicat în accident, a fost rănit grav, acesta suferind o fractură de tibie, fracturi costale și mai multe leziuni. Celelalte două persoane rănite au suferit leziuni care nu le pun viaţa în pericol. Este vorba despre Alexandru Catană, de 19 ani, şoferul autoturismului BMW şi despre Adrian Olteanu, de 47 de ani, din Bucureşti, conducătorul tirului.  


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS