20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu un mort și trei răniți la Tatomirești

Dolj: Accident cu un mort și trei răniți la Tatomirești

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, pe DE 79, pe raza localității doljene Tatomirești. Trei persoane au fost rănite iar una a decedat. În accident, a fost implicat și un tir. La fața locului, se intervine cu un echipaj SMURD, cu un echipaj de descarcerare și cu două ambulanțe. Totodată, polițiștii de la Serviciul Rutier fac cercetări la locul producerii accidentului. Vom reveni cu amănunte.


Editor: Ionuț Nica

UPDATE (13:10): După primele cercetări ale  polițiștilor de la Rutieră, s-a stabilit că șoferul unui  Volkswagen care circula către Filiași, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde a lovit un TIR care circula regulamentar, din sens opus. În urma impactului, Volkswagen-ul a fost proiectat  într-un BMW care circula către Filiași, iar autoturismul din urmă a lovit la rândul său o autoutilitară. În încercarea de a evita accidentul de circulație, șoferul  TIR-ului a tras dreapta de volan, moment în care, remorca a intrat în balans și s-a răsturnat pe șosea.

În urma accidentului și-a pierdut viața Marin Catană, șoferul autoturismului  Volkswagen, în vârstă de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat pentru GdS că polițiștii de la Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care severineanul  Marin Catană a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. 


 Editor: Anca Dumitrașcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS