20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalClub de lectură pentru copii la Biblioteca „Aman“

Club de lectură pentru copii la Biblioteca „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ le propune micuților craioveni să devină membri ai Clubului de lectură „Cărțile Copilăriei“, ce urmează a se înființa în această toamnă în cadrul instituției de cultură.
Clubul va fi structurat pe două grupe școlare – clasele I-IV și V-VIII – și va consta în două întâlniri pe lună pentru fiecare grupă.
Atelierele din cadrul clubului de lectură îndeamnă la interactivitate, scopul fiind ca micuții să ia contact cu o abordare neconvenţională a cărţilor, care să-i încurajeze să le citească integral acasă. În plus, inițiatorii proiectului doresc să familiarizeze copiii cu opere consacrate ale literaturii universale care nu sunt incluse în programa şcolară.
Pentru înscrieri, copiii sunt așteptați la sediul central al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, secția Depozit General și Săli de Lectură.
Clubul de lectură este organizat în cadrul Programului național de lectură „Cărțile Copilăriei“ iniţiat de Curtea Veche Publishing şi susținut de membrii Familiei Regale a României. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS