23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO vrăjitoare l-a „fermecat“ de 2.100 de lei

O vrăjitoare l-a „fermecat“ de 2.100 de lei

Un craiovean a sesizat polițiștii de la Secția 6 despre faptul că, pe 10 iulie, a fost înșelat de o vrăjitoare cu suma de 2.100 de lei. Miercuri, polițiștii craioveni au reușit să o identifice pe femeia care i-a făcut farmece contracost craioveanului.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, miercuri, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au identificat o femeie, de 27 de ani, din municipiu, Cristina Isvoranu, care pe 10 iulie a înşelat un craiovean cu suma de 2.100 de lei.
Mai exact, pe 10 iulie, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi de craioveanul Vergică Papară, de 43 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, s-a dus la un imobil de pe strada Bărbătești din Craiova pentru… servicii de vrăjitorie. Bărbatul s-a plâns că, odată ajuns la adresa respectivă, o persoană de sex feminin i-a luat suma de 2.100 de lei și refuză să o restituie.
Ulterior, în fața polițiștilor, același Papară a declarat că, de fapt, i-a dat de bună voie vrăjitoarei suma de 2.100 de lei pentru… a-și face efectul farmecele, iar, după ce a ieșit în stradă, și-a dat seama că a fost înșelat. În aceeași zi, polițiștii s-au dus la adresa indicată de păgubit, însă nu au găsit vrăjitoarea care să corespundă descrierii bărbatului. Au reușit să o identifice pe femeie abia miercuri, iar acum urmează să stabilească dacă Cristina Isvoranu se face vinovată de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS