11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: A mers la vrăjitoare şi a fost păgubit cu 2.100 de lei

Craiova: A mers la vrăjitoare şi a fost păgubit cu 2.100 de lei

Ieri, poliţiştii Secţiei 6 Craiova, au identificat o femeie de 27 de ani din Craiova, care în data de  10.07.2014, a înşelat un craiovean de 43 de ani cu suma de 2.100 lei.

Mai exact, pe 10 iulie, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi de către Papară Vergică, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00, s-a deplasat la un imobil situat pe strada Bărbătești din Craiova pentru anumite servicii de vrăjitorie, după ce în prealabil stabilise o întâlnire cu o persoană de sex feminin, iar aceasta i-a luat o sumă de bani și refuză să o restituie.
În urma audierilor, Papară Vergică a declarat că a dat de bună voie suma de 2.100 lei persoanei respective pentru a-și face efectul farmecele iar după ce a ieșit în stradă și-a dat seama că a fost înșelat.
Deplasându-se la imobilul respectiv, oamenii legii nu au găsit nici o persoană care să corespundă semnalmentelor date de către partea vătămată, însă în urma verificărilor efectuate au identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Isvoranu Cristina, de 27 de ani, din Craiova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, tânăra fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS