23.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdministratorul Liceului Auto din Drobeta Turnu Severin, mort într-un teribil accident de circulaţie

Administratorul Liceului Auto din Drobeta Turnu Severin, mort într-un teribil accident de circulaţie

Constantin Lăsculescu, de 58 de ani, administratorul Liceului Auto din Drobeta Turnu Severin, şi-a pierdut viaţa azi-noapte într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Lunca Banului, judeţul Mehedinţi.  Bărbatul a fost spulberat de un TIR în timp ce încerca să-şi repare maşina care luase foc.
Constantin Lăsculescu se întorcea de la fiica sa, din Bucureşti, cu un prieten. La 60 de kilometri de casă, maşina a luat foc, iar bărbatul nu a putut scoate autoturismul de pe şosea, aşa că s-a apucat să îl repare în mijlocul drumului. Cei doi au decuplat bornele bateriei şi încercau să stingă focul. Numai că maşina a rămas fără lumini, iar un TIR i-a lovit în plin. În urma impactului, autoturismul a căzut într-un şanţ, iar administratorul liceului a fost târât circa 50 de metri pe şosea. Medicii au spus că bărbatul nu a avut nici o şansă de supravieţuire. Prietenul lui a scăpat cu viaţă.
„Din primele informaţii, autoturismul nu era semnalizat, nu erau nici triunghiuri reflectorizante, nici alte elemente reflectorizante. Vom efectua verificări pentru a stabili cu exactitate şi acest aspect”, a declarat Cătălin Vulcănescu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS