16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Un bărbat a fost călcat de un tren de persoane

Craiova: Un bărbat a fost călcat de un tren de persoane

\n

Un bărbat a cărui identitate nu a fost stabilită a fost lovit de un tren de persoane în apropierea podului peste Amaradia, între Cernele şi Işalniţa. Cercetările au fost preluate de poliţiştii de la transporturi care încearcă să stabilescă identitatea victimei şi condiţii în care s-a produs accidentul. În urmă cu câteva minute, trupul neîsufleţit a fost ridicat şi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE (16:15) : În urma cercetarilor făcute de ofițerii Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova s-a stabilit că nu este vorba de un accident, ci bărbatul și-a pus capăt zilelor.
Mecanicul trenului Regio 2080 care circula pe relația Tg. Jiu – Craiova a declarat în fața polițiștilor că l-a observat pe bărbat cum s-a așezat pe șine, însă, deși a frânat, nu a putut opri la timp garnitura.

Reprezentanții Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au mai precizat pentru GdS că se continuă verificărilor pentru a se stabili identitatea victimei, un bărbat de aproximativ 50 de ani.

 


Editor: Mariana  Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS