10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Mandat de arestare în lipsă pentru agresorul de la piscină

Craiova: Mandat de arestare în lipsă pentru agresorul de la piscină

Judecătorii Tribunalului Dolj au emis, vineri, un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sorinel Constantin Marcu, craioveanul acuzat că i-a tăiat gâtul cu un cuțit lui Dragoş Ţăndărescu, de 40 de ani, din Craiova. Incidentul a avut loc luni, 11 august, în incinta Plaza Summer Club, o piscină situată la ieșirea din municipiu. După ce a fost înjunghiat, Țăndărescu a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a fost diagnosticat cu o plagă tăiată de zece centimetri la nivelul gâtului, dar și o plagă tăiată la nivelul urechii stângi.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, au cerut încă miercuri arestarea în lipsă a lui Marcu, care nu fusese găsit de polițiști, însă Tribunalul Dolj a amânat luarea unei hotărâri până vineri, pentru a fi îndeplinită procedura de citare a inculpatului.
Vineri, aceeași instanță a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă în lipsă a „inculpatului Marcu Constantin Sorinel pe o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare. Dispune emiterea, de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Marcu Constantin Sorinel”, se precizează în hotarârea instanței.
Decizia Tribunalului Dolj nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS