18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAIESEC Craiova pune punct proiectului „ReBranders”

AIESEC Craiova pune punct proiectului „ReBranders”

AIESEC Craiova a desfășurat, în perioada 14 iulie – 18 august,  proiectul “ReBranders”, în vederea schimbării imaginilor câtorva instituții din Craiova, cu ajutorul a 6 internaționali din țări precum Hong Kong, Grecia, Canada, Malaezia, Letonia, cu experiență în publicitate, marketing și design.

Aflat la prima ediție, proiectul “ReBranders” a avut ca scop crearea unor materiale  promoționale pentru activitățile organizate de diferite instituții și ONG-uri. Instituțiile ce au fost vizate în această ediție au fost Casa de Cultură Traian Demetrescu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj.  Proiectul a adus internaționali din diferite țări, cu experiență în publicitate,  branding, marketing, design, care împreună au creat o nouă imagine pentru  anumite programe, activități, departamente ale entităților mai sus menționate.

Materialele promționale ce au fost create pentru schimbarea imaginii instituțiilor au fost  flyere, postere, bannere, toate acestea fiind realizate în mediul digital de către voluntarii internaționali. De asemenea, a fost creat și un clip de promovare în rândul publicului țintă a campaniei „Competiţia Tinereţii”, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, s-a creat pagina de Facebook şi s-a modificat site-ul web al Casei de Cultură Traian Demetrescu, încercând ca acestea să fie promovate mai mult și in mediul online.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS