14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Două tinere au fost ucise într-un accident de circulație violent

Dolj: Două tinere au fost ucise într-un accident de circulație violent

Două tinere din comuna doljeană Brabova au murit, iar un băiat de 17 ani a fost rănit într-un accident produs joi seara, din cauza vitezei excesive, în apropiere de comuna Brabova.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, joi seara, în jurul orei 21.00, Florin Vasilache, de 22 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Cielo, în afara localităţii Brabova, a pierdut controlul direcţiei, a ieșit de pe șosea și a lovit un copac.

În urma impactului violent, Ionica Dinuț, de 29 de ani şi Ionela L., de 16 ani, ambele din comuna Brabova, pasagere în mașina condusă de Vasilache, au murit pe loc. De asemenea, un al treilea pasager al mașinii, Cătălin J., de 17 ani, din comuna Argetoaia, a fost rănit în urma accidentului de circulație.
Cercetările făcute de polițiștii de la rutiera au stabilit că șoferul de 22 de ani a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive cu care conducea.

Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au precizat pentru GdS că pe numele lui Florin Vasilache, care a scapat cu leziuni ușoare în urma accidentului, s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Editor: Anca Dumitrașcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS