14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Hoţi de acumulatori auto, prinşi de poliţişti

Craiova: Hoţi de acumulatori auto, prinşi de poliţişti

Noaptea trecută, poliţiştii craioveni au fost sesizați prin apelul de urgenţă 112 de către M.Emil, 46 ani, din Craiova cu privire la faptul că a observat mai mulţi tineri care deschiseseră capota autoturismului proprietate personală.

La faţa locului s-a deplasat o patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie care a reuşit prinderea lui B.Manuel, de 26 ani, din comuna Sadova, Dolj ceilalţi trei participanţi fugind de la locul faptei.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor, la scurt timp, au fost identificaţi şi prinşi şi N.Adrian, 18 ani, G.Alin, 26 ani şi S.Ionel, 22 ani, toţi din comuna Sadova, Dolj.
Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul lui B.Manuel a fost observată o baterie acumulator auto, stabilindu-se ulterior că fusese sustrasă, în aceeaşi seară, dintr-un alt vehicul parcat pe str. Eustaţiu Stoenescu din Craiova.
În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă la furt calificat, iar cercetările continuă cu autorii în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS