15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMedicii din Austria oferă "o nouă şansă" pentru pacienţii din Dolj

Medicii din Austria oferă „o nouă şansă” pentru pacienţii din Dolj

GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu, Craiova şi Ploieşti consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicină.

Pacienţii intraţi deja în campania organizată de Gral Medical se afla în prezent sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort. O parte dintre pacienţi au efectuat primii paşi pentru tratamentul cancerului, iar ceilalţi efectuează investigaţiile de diagnosticare şi control recomandate de către Prof. Dr. Thomas Brodowicz. La consultaţii au venit pacienţi cu o cazuistică diversificată, de la simpla prevenţie pentru pacienţii cu antecedente de cancer în familie, până la cazuri complexe de cancer cu recidivă și în faze avansate ale bolii.

Renumitul oncolog austriac oferă consultaţii oncologice prin sistem de telemedicină, o premieră pe segmentul oncologic în România. Pentru second opinion se oferă o “nouă şansă” pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, iar pentru consultaţiile de prevenţie se stabileşte o riscogramă sau o conduită sănătoasă pe viitor pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer în familie).

Consultaţiile de telemedicină implică o echipă medicală de suport impresionantă. Alături de pacient se afla medicul specialist Gral Medical, care poate oferi informaţii rapide din dosarul medical, întocmit și tradus anterior. Pe cealaltă parte a conexiunii, echipa din București este coordonată de medicul austriac și i se alătură un medic oncolog, care facilitează traducerea conversaţiei, managerul pacientului care arhivează fișa medicală și asistenţa medicului austriac.

“Sunt încântat de faptul că mulţi români sunt deschişi la telemedicină, exact ca în Austria, şi că acest sistem poate să ofere pacienţilor rapiditate şi eficienţă în diagnosticul oncologic. Pacienţii vor putea evita drumurile costisitoare până în capitală, iar lupta contra cancerului va fi mult mai facilă.” ne-a declarat renumitul medic oncolog austriac.

Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienţi. Campania de second opinion în oncologie prin telemedicină oferă preţuri cu 70% mai mici până la sfârşitul lunii august, comparativ cu preţurile practicate în capitală.

Detalii şi programări la *GRAL (*4725)/ 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS