17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalI-a tăiat gâtul pe marginea piscinei

I-a tăiat gâtul pe marginea piscinei

Dragoş Ţăndărescu (foto), un craiovean de 40 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgență Craiova, luni după-amiază, după ce a fost înjunghiat de un bărbat care nu fusese găsit până ieri de polițiștii doljeni. Craioveanul spune că a fost înjunghiat de un bărbat în incinta Plaza Summer Club, însă reprezentanții piscinei susțin că nu au cunoștință despre un astfel de incident.
Ieri-dimineață, un cititor GdS a sesizat faptul că, în cursul zilei de luni, un bărbat a fost înjunghiat în timp ce se afla la o piscină de la ieșire din municipiul Craiova. „Doi bărbați s-au luat la ceartă în ștrandul Plaza Summer Club. În urma altercației, unul a scos cuțitul și l-a tăiat în zona gâtului pe celălalt. S-a întâmplat ieri“, a precizat cititorul GdS.
Întrebați dacă au înregistrat un astfel de incident, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat că, într-adevăr, la piscina respectivă a avut loc o altercație în urma căreia un bărbat a fost înjunghiat, însă cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.
La rândul lor, procurorii doljeni au explicat că ancheta este abia la început și nu pot oferi nici un fel de informație despre acest incident. Mai exact, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj spun că nu pot oferi informaţii pentru că, în acest fel, ar fi periclitat mersul anchetei. Surse din rândul anchetatorilor au precizat, însă, că în cursul zilei de luni, în jurul orei 13.30, Dragoş Ţăndărescu a fost înjungiat de Sorin Constantin Marcu, tot de 40 de ani, și tot din Craiova, care a fugit cu o mașină imediat după comiterea faptei. Bărbatul nu fusese găsit până ieri de oamenii legii pentru a fi audiat de procurorul care face cercetări în acest dosar.
După ce a fost înjunghiat, Țăndărescu a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a fost diagnosticat cu o plagă tăiată de zece centimetri la nivelul gâtului, dar și o plagă tăiată la nivelul urechii stângi.
Potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență Craiova, victima agresiunii a ajuns la spital în jurul orei 14.00 și a fost internată în Clinica ORL, unde a primit îngrijiri medicale. În cursul zilei de ieri, Dragoş Ţăndărescu a fost externat și s-a dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova pentru a obține un certificat medico-legal.

„A venit cu un cuțit și m-a lovit direct în gât“

Victima agresiunii a povestit că nu a avut o altercație cu bărbatul care l-a înjunghiat fără nici un motiv.
„Luni, am plecat la piscina Plaza, situată vizavi de Selgros, iar când am ajuns și am parcat mașina, un anume Marcu Sorin m-a acostat și mi-a spus să plec de acolo. L-am ignorat, i-am întors spatele și am plecat, și, după nici zece minute, în timp ce mă îndreptam spre șezlonguri, a venit cu un cuțit și m-a lovit direct în gât. După cum se vede, am 14 copci, iar cazul a fost preluat de procurori, pentru că viața mi-a fost pusă în pericol“, a spus Dragoş Ţăndărescu. Acesta din urmă a mai spus că îl cunoaște pe Marcu, însă nu a avut nici un conflict cu el înainte de acest incident, când a fost înjunghiat în gât.
Reprezentanții Plaza Summer Club susțin însă că acest incident nu s-a produs în incinta clubului. „Nu a fost nici un astfel de incident la noi, nici la hotel Plaza și nici la Plaza Summer Club. Poate s-au bătut pe stradă sau în parcare, însă nu la noi“, a declarat, pentru GdS, Laura Gavrilă.
Urmează ca procurorii doljeni să stabilească în ce împrejurări a fost înjunghiat Dragoş Ţăndărescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS