19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Razie în târgul de săptămână

Craiova: Razie în târgul de săptămână

În zona şi incinta Târgului de Săptămână  Făcăi a fost organizată şi executată ieri o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură economică, comerţ ilicit precum şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Oamenii legii au efectuat verificări şi controale în 8 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen, fiind verificate peste 160 auovehicule şi legitimate peste 300 persoane persoane. De asemenea, au fost efectuate verificări şi controale la 43 agenţi economici şi 35 producători agricoli, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 84 sancţiuni contravenţionale în valoare de 61.220 de lei, 5 permise au fost reţinute în vederea suspendării, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În cadrul acţiunii, în târgul de săptămână, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale care are obiect de activitate comercializare cherestea, a fost depistat administratorul în timp ce comercializa material lemnos pentru construcţii, fără documente justificative. Agentul economic a fost sancţionat cu 20.000 de lei şi s-a dispus confiscarea sumei de 630 de lei, proveniţi din vânzări necontabilizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS