Acasă Local Gorj Pădurea de la Roşia de Amaradia a luat-o la vale

Pădurea de la Roşia de Amaradia a luat-o la vale

-

Alunecările de teren produse în comuna gorjeană Roşia de Amaradia au dislocat o pădure întreagă din satul Seciuri. Potrivit primarului din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, este afectată o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi de pădure, falia creată întinzându-se pe aproape doi kilometri. „Alunecarea s-a produs în apropiere de cariera Seciurile Ruget, în perimetrul unității miniere. În această zonă nu se află case, dar există pericol dacă alunecarea se va extinde, pentru că mai sunt aproximativ 600-700 de metri până la prima locuință. Dacă mai plouă, alunecarea va afecta casele”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.